Hollandse Delta onderhoudt alle wegen en fietspaden buiten de bebouwde kom. Deze lopen meestal door polders en over dijken. Regelmatig is er onderhoud aan de wegen nodig. Dit doen we veelal samen met gemeente, provincie en Rijkswaterstaat. Waar en wanneer deze werkzaamheden zijn vind je op deze pagina. 

Projecten in uitvoering

 • Werkzaamheden aan de Essendijk in Rhoon

  Op 23 maart worden de wegversmallingen op de Essendijk verwijdert. Houd u rekening met enige verkeershinder.

 • Maatregelen tijdens afsluiting Heinenoordtunnel - richting Rotterdam

  Dit betreft de Molendijk bij Puttershoek, Moricaanseweg en Schelpweg richting Strijen.

 • Werkzaamheden Sluisjesdijk

  Op 20 februari zijn werkzaamheden nabij Sluisjesdijk gestart. Er wordt straatwerk hersteld in de komende twee weken zodat de situatie goed en veilig is. Hier kan hinder van worden ervaren.

 • Werk rotonde Munnikensteeg/Lindeweg afgerond

  De werkzaamheden bij de rotonde aan de Munnikensteeg en de Lindeweg in Zwijndrecht zijn afgerond. Beide weghelften zijn weer open.

 • Werk aan de Stationsweg in Heenvliet afgerond

  De werkzaamheden aan de Stationsweg tussen Heenvliet en Abbenbroek op het eiland Voorne-Putten zijn klaar. De weg is inmiddels weer volledig open. Ook het fietspad kan weer gebruikt worden.

 • Parkeerverbod Oostmolendijk in Ridderkerk

  Bezoekers van de Crezéepolder in Ridderkerk parkeren veelal hun auto in bermen en bochten van de Oostmolendijk. Dit levert gevaarlijke verkeerssituaties op en er ontstaat schade aan bermen. In overleg met gemeente Ridderkerk en politie geldt er een parkeerverbod. Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein bij Hofstede de Paradijshoeve.

 • Werkzaamheden Nieuwe Veerdam in Zuidland uitgesteld

  Eerder hebben wij aangekondigd om werkzaamheden te doen aan de weg en de brug bij de Nieuwe Veerdam in Zuidland. Vanwege werkzaamheden in de nabije omgeving is bij nader inzien besloten om de werkzaamheden uit te stellen tot 2023.

 • Renovatie Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug

  Rijkswaterstaat renoveert in 2023 de Haringvlietbrug en in 2023 en 2024 de Heinenoordtunnel. Voor de renovatie gaat de tunnel en de brug verschillende keren dicht. Dit gaat voor verkeershinder zorgen.