Hollandse Delta onderhoudt alle wegen en fietspaden buiten de bebouwde kom. Deze lopen meestal door polders en over dijken. Regelmatig is er onderhoud aan de wegen nodig. Dit doen we veelal samen met gemeente, provincie en Rijkswaterstaat. Waar en wanneer deze werkzaamheden zijn vind je op deze pagina. 

Projecten in uitvoering

 • Aanpassing omleiding Sluisjesdijk - Hoeksche Waard

  Wij hebben afgelopen dagen intensief contact gehad met gemeente Hoeksche Waard over de omleidingsroute langs de Zuidzijdsedijk. Uit respect voor bewoners en nabestaanden van het ongeluk in Nieuw-Beijerland is de omleidingsroute aangepast.

  bord omleiding
 • Afsluiting fietspad aan de Stationsweg

  Aan de Stationsweg tussen Heenvliet en Abbenbroek op Voorne-Putten wordt de komende periode het fietspad afgesloten. Evides gaat daar een aantal weken aan het werk om de drinkwaterleiding aan te passen.

  Fietser
 • Asfaltvervanging Moricaanseweg in Strijen

  Het asfalt op de Moricaanseweg in Strijen wordt vanaf woensdag 21 september a.s. vervangen. Aannemer Gebr. Van der Lee voert deze wegwerkzaamheden uit in opdracht van waterschap Hollandse Delta.

  Moricaanseweg in Strijen
 • N217 in de Hoeksche Waard

  Vanwege de renovatie aan de Heinenoordtunnel vinden er aanpassingen plaats aan de kruisingen van de N217. Om de verkeerscapaciteit te vergroten past de provincie in 2022 de rotonde ’s-Gravendeel en kruising Polderweg aan.

  N217 met auto's en fietser
 • Renovatie Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug

  Rijkswaterstaat renoveert in 2023 de Haringvlietbrug en in 2023 en 2024 de Heinenoordtunnel. Voor de renovatie gaat de tunnel en de brug verschillende keren dicht. Dit gaat voor verkeershinder zorgen.

  Auto rijdt Heinenoordtunnel in
 • Start wegonderhoud in Achthuizen

  Maandag 5 september om 06:00 uur starten de onderhoudswerkzaamheden aan de Achthuizensedijk en Schaapsweg in Achthuizen. Dit duurt tot en met vrijdag 16 september 18.00 uur.

  Dijk bij Achthuizen