Toegankelijkheid en webrichtlijnen

De toegankelijkheid van deze website heeft voor ons hoge prioriteit. Daarom willen wij zo snel mogelijk voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA

Deze verklaring geldt voor de website(s):

Er zijn enkele uitzonderingen waar door de content op de website niet geheel aan de webrichtlijnen voldoen. Dit zijn onder andere de geografische kaarten die in een apart frame moeten worden geopend.

Aanpak om de toegankelijkheid te bevorderen

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om naleving van de webrichtlijnen te bevorderen:

  • Periodieke interne controle: Onze redactie voert periodiek tussentijdse controles uit op de content.
  • Training werknemers: Onze redacteuren hebben een training over toegankelijkheid gevolgd.

Als u ondanks deze maatregelen toch een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten via onze algemene contactpagina. 

Maak melding van een toegankelijkheidsprobleem

Copyright

Op de teksten, afbeeldingen, logo’s en andere content van deze website zit auteursrecht. Ze zijn eigendom van waterschap Hollandse Delta. Zonder schriftelijke toestemming mogen ze niet worden hergebruikt.

Proclaimer

Waterschap Hollandse Delta is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud niet volledig of juist is. Mocht u zo’n onderwerp tegenkomen, dan horen wij het graag.