Op maandag 30 september 06.00 uur starten de onderhoudswerkzaamheden aan de Hofdijksweg in Ouddorp en de Goereeseweg in Goedereede. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 1 november 18.00 uur.

Voor de veiligheid wordt de weg in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer. Doorgaand (fiets)verkeer kan gebruik maken van een omleidingsroute die met gele borden wordt aangegeven. De weg blijft zoveel mogelijk toegankelijk voor direct aanwonenden. Het kan voorkomen dat u even moet wachten op bijvoorbeeld een machine i.v.m. de werkzaamheden.

Waterschapsweg krijgt nieuw asfalt

Wij zullen op de volgende delen werkzaamheden uitvoeren: 

  • De Hofdijksweg vanaf de rotonde bij de Oosterweg tot aan de Goereeseweg.
  • De Goereeseweg vanaf de kruising met de Hofdijksweg tot aan de bebouwde kom van Goedereede.

Asfalteren

Tijdens de asfaltwerkzaamheden kunt u als bewoner of gebruiker van een perceel of bedrijf geen gebruikmaken van de weg. Het aangebrachte asfalt dient voldoende afgekoeld te zijn voordat dit weer
berijdbaar is. Deze werkzaamheden staan nu gepland op donderdag 3, vrijdag 4 en woensdag 9 oktober.

  • Donderdag 3 oktober zullen we het asfalt aanbrengen op de Goereeseweg, vanaf de grens bebouwde kom met Goedereede tot en met de kruising Hofdijksweg/Hondsweg.
  • Vrijdag 4 oktober zullen we asfaltwerkzaamheden uitvoeren op de Hofdijksweg tussen de kruising met de Hondsweg en de grens bebouwde kom met Ouddorp. Dit betreft de onderlaag voor de drempels en de plateaus op de kruisingen. De hinder zal waarschijnlijk slechts een gedeelte van de dag zijn.
  • Woensdag 9 oktober zullen we de asfalt-deklaag aanbrengen op de Hofdijksweg.

Coating

Daarnaast zal er na het asfalteren een rode coating, als fietsstroken aan beide zijden van de weg, aangebracht worden. Ook hierdoor zult u als aanwonende beperkt gebruik kunnen maken van de
weg. De coating dient voldoende uitgehard te zijn voor dit weer begaanbaar is.
Deze werkzaamheden staan nu (gefaseerd) gepland vanaf maandag 14 oktober 2019 07:00 uur.

Meer informatie over de wegwerkzaamheden