Wegwerkzaamheden Melissant - Herkingen

Op 13 mei starten de werkzaamheden aan het traject Melissant - Herkingen. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd aan de Noorddijk (Melissant) en aan de Westdijk (Herkingen). 

De werkzaamheden worden op de volgende delen uitgevoerd: 

  • Noorddijk (Melissant); na de kruising Noorddijk/ Provincialeweg/Tweede weg tot de kruising Westdijk/Noorddijk/Schenkeldijk
    • De werkzaamheden aan de Noorddijk (Melissant) zijn van maandag 10 juni tot en met vrijdag 5 juli.

  • Westdijk (Herkingen); na de kruising Westdijk/Noorddijk/Schenkeldijk tot de kruising Westdijk/Zuiddijk/Molendijk
    • De werkzaamheden zijn van maandag 13 mei tot en met vrijdag 7 juni. Van 13 t/m 17 mei is er nog geen volledige afsluiting, van de Westdijk, er vinden dan wel voorbereidende werkzaamheden plaats. 
    • De Westdijk is, vanaf 21 mei, in zijn geheel gesloten voor doorgaand verkeer. 
Links: werkzaamheden aan de Noorddijk in Melissant en rechts: werkzaamheden aan de Westdijk in Herkingen

Het werk bestaat uit onderhoud aan de weg. Voor de veiligheid wordt de weg in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer. De weg blijft toegankelijk voor direct aanwonenden en gebruikers van landbouwpercelen. Voor doorgaand verkeer is een omleiding van toepassing.

Om bewoners en omgeving te informeren over de werkzaamheden op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten is er een omgevingsapp: ‘Goeree-Flakkee Voorne Putten’. Deze kun je gratis downloaden in de Appstore en Playstore. Via deze app houdt de aannemer je tijdens de uitvoering op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.