Wegwerkzaamheden aan de Kerkweg in Vierpolders

De Kerkweg (alleen voor bestemmingsverkeer en fietspad) in Vierpolders krijgt een onderhoudsbeurt. Er komt een nieuwe fundering en asfaltlaag. De werkzaamheden zijn tussen huisnummer 4 (ter hoogte van het kombord) en tot huisnummer 5 (bij paal in wegdek). 

Voor de veiligheid wordt de Kerkweg vanaf maandag 17 juni t/m 12 juli voor al het verkeer afgesloten. De weg blijft zoveel als mogelijk toegankelijk voor direct aanwonenden en gebruikers van landbouwpercelen. De aanwonenden zijn persoonlijk geïnformeerd waarmee ook goede afspraken zijn gemaakt hoe te rijden tijdens de afsluiting om zoveel als mogelijk overlast te voorkomen. 

Op 13 en 14 juni vinden er al voorbereidende werkzaamheden plaats, maar de Kerkweg is dan wel gewoon open. 

Voor het verkeer is er een omleiding van toepassing via de Groene Kruisweg, De Nolle en de Veckdijk (buitenom). Dit wordt op locatie aangegeven door borden. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Gebr. Van Kessel in opdracht van waterschap Hollandse Delta. De aannemer heeft een handige app ‘Goeree-Flakkee Voorne Putten’. Deze is gratis te downloaden in de Appstore en Playstore. Via deze app geeft de aannemer de laatste informatie over de werkzaamheden.