Waterschap Hollandse Delta verbetert de verkeerssituatie rond Glaspark Vierpolders op Voorne-Putten. Maandag 7 juni gaat de eerste spade de grond in. De eerste drie wegen die worden aangepakt zijn de Veckdijk, de Moersaatsenweg en de Tuindersweg

Veckdijk

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 juni wordt er gewerkt aan de Veckdijk tussen Brielle en Vierpolders. Om overlast qua bereikbaarheid tot een minimum te beperken, wordt er ’s avonds en ’s nachts gewerkt tussen 20.00 en 5.00 uur.

Moersaatsenweg

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni wordt er gewerkt aan de Moersaatsenweg tussen de Achterdijk en de Prinsenweg. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd tussen 6.00 en 18.00 uur.

Tuindersweg

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni wordt het asfalt van de Tuindersweg tussen de Middelweg en de Moersaatsenweg vervangen. Ook hier wordt om de bereikbaarheid zo min mogelijk te hinderen ’s avonds en ’s nachts gewerkt tussen 18.00 en 6.00 uur. 

Heemraad wegen Anne Mollema: “De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Fase 1 is de Moersaatsenweg, Tuindersweg en Veckdijk voor de bouwvak. Omwonenden en belanghebbenden zijn per brief geïnformeerd. Na een jaar wil het waterschap de verbeterde verkeerssituatie samen met de gemeente en alle betrokkenen evalueren.”
 

Tuindersweg in Vierpolders
Tuindersweg in Vierpolders.