Maandag 5 september om 06:00 uur starten de onderhoudswerkzaamheden aan de Achthuizensedijk en Schaapsweg in Achthuizen, gemeente Goeree-Overflakkee. Dit duurt tot en met vrijdag 16 september 18.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats tussen de komgrens van Achthuizen en de rotonde aan de N498 door aannemer Gebr. Van Kessel in opdracht van het waterschap. Voor de veiligheid en in verband met de uitvoering van de werkzaamheden wordt de weg in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer. Doorgaand verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroutes die met gele borden worden aangegeven. 
 

Toegang voor bewoners

De weg blijft toegankelijk voor direct aanwonenden en gebruikers van percelen. Zij mogen het werkvak voorzichtig berijden. Hierbij is het belangrijk dat de weg niet vuil gereden wordt. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden is het mogelijk om via de kant van de komgrens van Achthuizen of via de kant van de rotonde in de N498 de woning, bedrijf of perceel te verlaten of te bereiken.

Dijk bij Achthuizen

Asfalteren

Tijdens het asfalteren kan tijdelijk helemaal geen gebruik gemaakt worden van de weg. Deze werkzaamheden zijn gepland op woensdag 7 en donderdag 8 september. Als aanwonende of gebruiker van een perceel/bedrijf tijdens deze dagen gebruik wil maken van het afgesloten wegvak, dan graag van tevoren contact opnemen via meldingen.wshd@kessel.nl

Klik hier voor eerdere informatie met vooraankondiging van deze werkzaamheden.