De online bijeenkomst waarin bewoners, bedrijven en overheden konden meedenken met onze doelen is een groot succes geworden. Niet alleen door het grote aantal deelnemers, maar vooral door de grote hoeveelheid vragen en het enthousiasme van het publiek.

Tijdens de sessie, die live werd uitgezonden vanuit het waterschapskantoor in Ridderkerk, ging heemraad Johan van Driel in gesprek met 3 panelleden over hun waterplannen voor de toekomst en hun verwachtingen van het waterschap.

Veel interactie

Daarna waren er 4 deelsessies waarin dieper werd ingegaan op de verschillende onderwerpen, zoals waterveiligheid, schoon & voldoende water, toekomstbestendig waterbeheer en de waterketen.

Tijdens deze sessies werden er allerlei interessante ideeën geopperd en volop vragen gesteld. We gaan de inbreng van de deelnemers zorgvuldig bekijken en nemen zoveel mogelijk mee in ons nieuwe Waterbeheerprogramma.

Sessies terugkijken

Reageren

Heb je vragen, opmerkingen of andere deeën? Deze zijn nog steeds van harte welkom. Je kunt ons bereiken via e-mail door op onderstaande knop te drukken. 

Stuur een mail met je vraag of idee