Bedieningstijden Voornse Sluis

3 maart 2016 Tot en met 15 maart gelden er afwijkende bedieningstijden voor de Voornse Sluis. Op 13 maart is er geen doorvaart en op 24 en 25 maart is er beperkte doorvaart mogelijk.
Werkzaamheden Voornse Sluis

Update 10 maart

Er is geen doorvaart mogelijk op:

  • zondag 13 maart
  • donderdag 24 maart vanaf 13.00 uur
  • vrijdag 25 maart tot 13.00 uur

Update 9 maart

De afwijkende bedieningstijden gelden tot en met 15 maart. Op 24 en 25 maart is er de gehele dag geen doorvaart mogelijk

Update 7 maart

De storing is verholpen. De sluis wordt weer volgens rooster bediend. Let op: tot en met 11 maart gelden er afwijkende tijden.

Bericht 3 maart

Dit betekent dat er tot nadere orde geen gebruik gemaakt kan worden van de Voornse Sluis. Wij zullen er alles aan doen om de Voornse Sluis z.s.m. weer in bedrijf te kunnen stellen. 

Wij hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.  

Door de renovatie aan Voornse Sluis kunnen we de  betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het sluiscomplex voor langere tijd garanderen. Voldoen we aan de huidige standaards op het gebied van onderhoud, veiligheid, gezondheid en milieu. En is het sluiscomplex in de toekomst gereed voor bediening op afstand.  

In geval van vragen/klachten kunt u contact opnemenmet de heer Kees Postma, k.postma@jansen-venneboer.com of op het nummer: 06-51244834.