Nieuws

Hieronder staan onze nieuwsberichten.

Huis-aan-huis-bladen

Het waterschap publiceert een keer per maand een informatiepagina in de huis-aan-huis-bladen met achtergrondinformatie over het waterschapswerk.

Resultaten 1 - 10 van 748

De Blauwe Verbinding; voor burger en natuur

gepubliceerd op: 21-02-2019

 | 

Nieuws

De Blauwe Verbinding is een waterroute die loopt van de Zuidpolder in Barendrecht tot het Zuiderpark in Rotterdam. Mens en natuur; voor eenieder is er wat te beleven.

Hoosbuiheld of doorspoeler: iedereen heeft band met water

gepubliceerd op: 19-02-2019

 | 

Nieuws

Waterschap vangt muskusratten op Goeree-Overflakkee

gepubliceerd op: 15-02-2019

 | 

Nieuws

In de week van 18 februari gaat het waterschap muskusratten vangen in de polders tussen Middelharnis, Dirksland en Stad aan 't Haringvliet. Het water in de sloten van deze polders staat daarom tijdelijk lager dan normaal. Het vangen van muskusratten is...

Leidingbreuk Munnikensteeg in Zwijndrecht

gepubliceerd op: 14-02-2019

 | 

Nieuws

Gisteren is onder de rotonde op de kruising Munnikensteeg / Lindeweg een breuk ontstaan in een leiding. Deze leiding voert slootwater vanuit Zwijndrecht af naar gemaal De Hooge Nesse bij Heerjansdam.

Definitieve vaststelling en nummering kandidatenlijsten

gepubliceerd op: 08-02-2019

 | 

Nieuws

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt het volgende bekend:

Dijkgraaf Ingrid de Bondt legt functie neer

gepubliceerd op: 08-02-2019

 | 

Nieuws

Ingrid de Bondt, dijkgraaf bij waterschap Hollandse Delta, heeft aangegeven haar functie neer te leggen. Dit heeft zij donderdagavond bekend gemaakt.

Verbeterde waterkringloop door samenwerking waterschap en gemeenten

gepubliceerd op: 06-02-2019

 | 

Nieuws

De gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Goeree-Overflakkee en Ridderkerk gaan samen met waterschap Hollandse Delta het afvalwater verbeteren. Kennis en capaciteit wordt gebundeld.

Waterschapsbelasting binnenkort op de mat

gepubliceerd op: 06-02-2019

 | 

Nieuws

Deze maand verstuurt belastingkantoor SVHW in opdracht van waterschap Hollandse Delta de aanslagen voor de waterschapsbelasting 2019.

Inzage kandidatenlijst waterschapsverkiezingen

gepubliceerd op: 05-02-2019

 | 

Nieuws

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt het volgende bekend:

Besluiten Verenigde Vergadering 31 januari 2019

gepubliceerd op: 05-02-2019

 | 

Nieuws

De laatste vergadering van het huidige algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart aanstaande, vond plaats op donderdag 31 januari 2019.