De asfaltwerkzaamheden starten op maandag 5  oktober 2020 en op

Asfalteren wegen

16 oktober 2020 zullen de werkzaamheden gereed zijn. Van 5 t/m 9 oktober voeren wij de asfaltwerkzaamheden uit. De resterende tijd wordt er belijning aangebracht, worden de bermen afgewerkt en opnieuw ingezaaid.

 

Wat betekent dit voor u?

Gedurende deze werkzaamheden is de Waalweg gestremd voor doorgaand (fiets)verkeer en worden er omleidingsroutes ingesteld.

De inrit bij Waalweg 2, naar het parkeerterrein van de woningen aan de Waalweg is gedurende de werkzaamheden beperkt bereikbaar. Gedurende het aanbrengen van het nieuwe asfalt (07-10-2020 t/m 09-10-2020) is de inrit volledig afgesloten.

Wij verzoeken u zo veel als mogelijk gebruik te maken van het parkeerterrein aan de Langeweg.

Blijf op de hoogte, download de KWS app!

Voor actuele informatie over onze werkzaamheden kunt u de KWS app downloaden via de App store voor Apple of de Playstore voor Android. U kunt zoeken op het project ‘Onderhoud wegen Hoeksche Waard en IJsselmonde’ en hem als favoriet aanvinken door op het sterretje te klikken. Vervolgens geeft u aan wat uw relatie is tot het werk, wij zullen u met behulp van updates op de hoogte houden van de actuele zaken rondom onze werkzaamheden.