Aan de Stationsweg tussen Heenvliet en Abbenbroek op Voorne-Putten wordt de komende periode het fietspad afgesloten. Evides gaat daar een aantal weken aan het werk om de drinkwaterleiding aan te passen.

De weg voor het overige verkeer blijft open, maar voor fietsers geldt de komende tijd een omleidingsroute. Deze wordt ter plaatse op borden aangegeven.

Aansluitend op de werkzaamheden van Evides gaat het waterschap aan de slag bij de Stationsweg met de vervanging van de huidige inlaat voor een grotere en geautomatiseerde inlaat. We nemen extra maatregelen om ervoor te zorgen dat de weg begaanbaar blijft. Deze extra maatregelen hebben ook effect op de uitvoeringsplanning. Helaas moet ook voor deze werkzaamheden het fietspad worden afgesloten. Zodra meer bekend wordt hoeveel weken de werkzaamheden en omleidingsroute voor fietsers gaat duren, gaan we daarover informeren.

Optimalisatie Brielse Meer

Het vervangen van de inlaat is een van de maatregelen van het project Optimalisatie Brielse Meer. Met dit project zorgt waterschap Hollandse Delta ervoor dat deze belangrijke zoetwatervoorziening voor de hele regio ook in de toekomst voldoende schoon water heeft.

Lees hier meer over dit project