Logo dijkbewaking
Ga direct naar het hoofdmenu of de inhoud.

Welkom

Dijkbewaking aan het werkWelkom op de site van de dijkbewakingsorganisatie van waterschap Hollandse Delta. Op deze site kunt u als geïnteresseerde alle informatie over de dijkbewakingsorganisatie lezen. Mocht u na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, dan kunt u door naar de Vraag en Antwoord sectie. Staat uw vraag hier niet tussen, neemt u dan contact met ons op via de contact pagina. Als u al lid bent van de dijkbewakingsorganisatie kunt u van deze website de relevante documenten digitaal inzien en downloaden. Dit kunt u doen door middel van de inloggegevens, die u heeft gekregen.

Instructiefilm dijkbewakingsorganisatie Hollandse Delta

Deze film gaat over de dijkbewakingsorganisatie van waterschap Hollandse Delta. De film duur ongeveer een kwartier.

dijkbewaking oefening dordrecht
Er zijn geen actuele berichten.

Adobe Reader

Voor het bekijken van de diverse documenten moet u naast lid zijn van de dijkbewakingsorganisatie ook in het bezit zijn van een PDF Reader. Dit programma moet op uw computer zijn geïnstalleerd zodat u deze documenten kunt bekijken. Staat dit programma niet op uw pc, dan zult u bij het openen van deze documenten een foutmelding krijgen. Download hier de PDF Reader.

Calamiteiten

DijkbewakingCalamiteitenLees hier hoe Hollandse Delta omgaat met calamiteiten.
 

Organisatie

Vlag dijkbewakingDe dijkbewakingsorganisatie bestaat ondertussen uit 770 leden!

Lees hier hoe de organisatie in elkaar steekt!

Oefeningen

DijkwachtersIn de maanden februari en maart 2011 hebben de vijf dijkbewakingsregio's geoefend. Lees hier hoe de oefeningen zijn verlopen.

Logo dijkbewaking